Til toppen

Taklampe Halva 1

Produktnummer: 88365
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Fantastisk kvadruuepl spotlys fra EGLO.

Pynt taket med det flotte spotlyset Halva fra EGLO. Gir konsentrert lys akkurat dit du trenger det for å skape en stilig effekt!
Bredde 11,5cm
Farge Krom
Lengde 101cm
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel 4x35W GU10
Antall lyskilder 4
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten EGLO store suksesshistorie startet i 1969, da Ludwig Obwieser skapte «EGLO Leuchten». I 1976 ble det bygget det første forretningslokalet i Tirol (Østerrike). Ekspansjon i nye markeder ble prioritert i 80-tallet og åpningen av den første salgsdivisjonen laget et solid fundament for internasjonale forretninger. Kontinuerlig utvikling av nye markeder åpnet muligheten for å etablere næringslokaler over hele verden. Bedriften er globalt klassifisert som en av de mest vellykkede leverandører av dekorativ belysning i hjemmet.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud
Tilbud

Taklampe Dex

Stilig takpendel fra Belid.
1125155
Tilbud

Taklampe India

Indisk hengelampe med krystaller.
446855
Tilbud

Vegglampe Astoria Krom

Stilig messing lampe med pidestall.
232053