Til toppen

Taklampe Anemon II

Produktnummer: T1175155
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Enkel men stilfull taklampe.

Anheng er en tradisjonell svensk lampe, som ofte sees i vinduet, men lett kan henges andre steder i hjemmet, som over et bord eller i et hjørne. Anheng gir en innbydende effekt mens lyset ikke blender. Anemon hengelampe kommer i materialer av høyeste kvalitet.
Diameter 12,5cm
Farge Oksid
Lengde 380cm
Stoff/materiale Metall
Watt og sokkel 3W LED
Antall lyskilder 1
Annet Lyskilde er ikke inkludert.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Belid er et svensk selskap lokalisert i Varberg. Her har de hatt produksjon og kontor siden 1974. Belid produserer belysning for boliger, hoteller, møte- og fellesarealer. Produktutvikling av belysning er svært viktig, spesielt med tanke på fremtidige krav til lavt energiforbruk. Med kunnskap og erfaring utfordrer Belid stadig å overgå sine kunders forventninger og samtidig holde den høye kvaliteten som merkevaren Belid står for.
Viktig informasjon til sluttkunden om installasjon av elektrisk utstyr Etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 er vi pliktig til å informere våre forbrukere elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. PS! Elektrisk avfall skal resirkuleres og dermed leveres på kommunal gjenvinningsstasjon.
Tilbud

Bordlampe Tripod Vita

Bordlampe tripod Vita m/valgfri skjerm.
4022