Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Skål med sil Black Peili 0,5 liter

Produktnummer: 362053
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Peili er en helt nyutviklet serie med VE2 for Zone. Peili er designet basert på ønsket om å skape en perfekt ramme for maten, og spesielt glede av den. Kombinasjonen av de mange fargene og størrelsene tilbyr et stort spekter av muligheter. VE2 har en ny tolkning av bollen i ånden av det nordiske designuttrykket. Du har 3 i 1 med skål, fat og lokk. Selve parabolen er utmerket å tilberede i, elegant å servere i og parabolen / lokket er lagringsplass for en lek. Peili fås i flere farger og størrelser, alle med lokk / servise. Lokket kan brukes til både lokk og glassbrett som er et ekte multifunksjonelt produkt.
Her finner du viktig info om installasjon av fast elektrisk anlegg, samt info om produsenten.
Her finner du litt info og historie om produsenten Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med innovative danske designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som utfordrer stevnet, vakker nysgjerrighet og forskjønner livet hver dag. Uttrykket vårt er ærlig og minimalistisk, og vi designer designet i attraktive materialer som er innovative som produktene selv. Vi har vunnet flere internasjonale designpriser - og det er utrolig. Men motivasjonen vår er designelskere over hele verden som deler vår lidenskap for det enkle og positive.

Oppvaskesett Nova Sort

oppvasksett som inkluderer praktisk SPLASH såpedispenser og STAND oppvaskbørste.
362106

Skål m/sil Beige

En nydelig skål i hvit fra zone. Denne skålen har en sil inni seg som gjør den både praktisk og stilren.
362057

Skål med RivjernGrå

Stilig, moderne og praktisk rivjern fra Zone Denmark
362058

Skål Siena Red Peili 0,4 liter

Peili er en moderne bolle med fat. Den passer perfekt til krydder på kjøkken, tilbehør til badet eller annet småtteri man skal plassere.
362037