Til toppen

SeaKlear Flokningsmiddel 1 liter

Produktnummer: 1736
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Krystallklart badevann helt naturlig!

Gjør uklart badevann klart igjen på få minutter. Reduserer behovet for klor med opptil 40%. Fjerner urenheter, olje- og kremrester og forhindrer skumdannelse. Er mild mot filteret og forlenger levetiden. SeaKlear ble opprinnelig utviklet for å avdekke overskyet vann i undervannsfotografering i naturen. Det er derfor SeaKlear er et rentnaturlig produkt som ikke forårsaker noen skade på miljøet. SeaKlear gjør vannet krystallklart på få minutter. Ved hjelp av svømmebassenger reduserer det også dannelsen av kloraminer (også kjent som "kombinert klor"), noe som kan forårsake irritasjon i øyne og nese. Faktisk kan du redusere klorforbruket med så mye som 40% ved hjelp av naturlig SeaKlear. Samtidig sørger SeaKlear for at oljer, lotioner og andre urenheter forsvinner og dermed forhindrer kosmetikk og såperester fra å danne skum. SeaKlear er også gunstig for vannfiltreringssystemet, da SeaKlear hindrer at filteret blir tilstoppet med oljerester. Det holder dermed filteret rent og effektivt mye lenger.

Nyhet

inSPAration Desire Rose

Aroma for tilsetting i badevannet, nyt et herlig bad i velduftende vann. Inneholder ingen kjemikalier, vannet føles mykt og behagelig.
21815
Nyhet

inSPAration Harmony Pomegranade

Aroma for tilsetting i badevannet, nyt et herlig bad i velduftende vann. Inneholder ingen kjemikalier, vannet føles mykt og behagelig.
21730