Til toppen

Premiumbad Majavatnet

Produktnummer: PB-SR8118B
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Få ting er mer avslappende enn et godt bad etter en lang arbeidsdag eller fysisk aktivitet. Våre boblebad vil garantere deg en følelse av luksus hjemme hos deg selv!

Hva med å avslutte dagen med et avslappende varmt bad med familie eller venner? Majavatnet er den ultimate modellen for deg som ønsker en sosial luksuriøs Spa-opplevelse i hverdagen i alle årstider. Senk deg ned i varmt vann samtidig som din utvalgte massasje gir deg den avslapppende behandlingen du fortjener.

OM PRODUKTET

Majavatnet har 8 behagelige terapisitteplasser som med en god blanding av roterente sirkulasjonspumper og jetpumper gir en fantastisk avslappende og lindrende massasje. Badet er romslig og egner seg hele 6-8 personer. Badet er godt egnet lange personer, og er et bad med god plass til hele familien! Spabadet har et moderne lekkert design med med waterfall aroma og stemmningsfull LED-belysning i forskjellige farger. Skjørtet er av dekorativ grålig gjennomsiktig akryl materiale som gir ett meget pent og moderne utseendet. 

UTSTYR

17 stk ledlys, 41stk sirkulasjonspumper og 24stk jetpumper i rustfritt stål, 8 hodeputer, koppholdere, Wifi control, trapp og Balboa styringssystem. I tillegg er badet skapt for nordiske forhold med ekstra isolasjon på karet, rundt rørene og på skjørtet. Her trenger du altså ikke å bekymre deg for kulden! Badet har også en innebygget ozonator som forbedrer både vannkvaliteten badet og hjelper kjemiske sanitizers å arbeide mer effektivt. 

BALBOA system 

Hersjøen er utstyrt med Balboa system som  

Balboa Water Group tilbyr produkter i verdensklasse til spabad, med over tre tiår med nyskapende design. Baloba designer enkle, brukervennlige toppaneler som gir en eksepsjonell brukeropplevelse for alle. Deres viktigste utvikling gjennom årene har vært å drive oppfinnelse som muliggjør deres kunder lagsiktig suksess. Baloba leder kontinuerlig bransjen med nye teknologiske gjennombrudd. 

 Se pdf-fil på vår spabad side for å lese mer om bruken av Balboa systemet.

 

Alle våre bad leveres med fem års reklamasjonsrett.

VI LEVERER I HELE NORGE MOT TILLEGG!

 

Er det noe du lurer på send oss epost post@ksstyle.no eller ring oss på tlfnummeret 90282952

Elektronikk og vannrensing
Kontrollsystem Balboa
Antall og type pumper 41stk sirkulasjonspumper, 24 stk jetpumper
Strømforsyning 220V/50Hz
Undervannsbelysning 17stk ledlys
Her finner du viktig teknisk informasjon om våre spabad.
Antall liggeseter 2
Antall sitteplasser 4
Lengde 2300
Antall lyskilder 17
Farge Grå/tre
Stoff/materiale US aristech acrylic
Bredde 2300
Høyde 920

Premiumbad Jonsvatnet

Få ting er mer avslappende enn et godt bad etter en lang arbeidsdag eller fysisk aktivitet. Våre boblebad vil garantere deg en følelse av luksus hjemme hos deg selv eller på hytta!
123543

Premiumbad Samsjøen

Vårt eksklusive Samsjøen Spabad garanterer velvære hver gang! Unn deg en avslappende kveld med storfamilien, i badet hvor alle har sin egen sitteplass.
PB-HS1804

Premiumbad Ullan

Få ting er mer avslappende enn et godt bad etter en lang arbeidsdag eller fysisk aktivitet. Våre boblebad vil garantere deg en følelse av luksus hjemme hos deg selv eller på hytta!
125149