Til toppen

Premiumbad Guslia

Produktnummer: PB802C
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Få ting er mer avslappende enn et godt bad etter en lang arbeidsdag eller fysisk aktivitet. Våre boblebad vil garantere deg en følelse av luksus hjemme hos deg selv!

Guslia er et hyggelig samlingspunkt etter en begivenhetsrik dag. Sett deg ned, len deg tilbake og nyt massasje fra dysene i det varme vannet.

 

OM PRODUKTET

Gulsia kan skilte med hele 110 jetstrømmer som i med dyser i flere størrelser gir god effekt på både sitteplassene og liggesetene. Den har også en vannkapasitet på 1250L

I dette badet finner du også 3 sitteplassert og 2 liggeseter der det totalt kan være 5 som nyter det badet har å by på. I hver av liggesetene gir 16 dyser en effektiv massasje til leggene, samtidig som kraftigere dyser tar jobben med å myke opp sliten ryggmuskulatur. Sett på musikk eller finn frem din favorittserie og kjenn at energien kommer tilbake i vårt Premiumbad Guslia.

 

UTSTYR

Badet har sirkulasjonspumpe pg 2 stk jetpumper, Det er tilsammen 110 jetstrømmer. 3 stk nakkestøtter. 5 stk undervannsbelysning og 4 stk lys på sideskjørt. Badet er også utstyrt med balboa system.  tillegg er badet skapt for nordiske forhold med ekstra isolasjon på karet, rundt rørene og på skjørtet. Her trenger du altså ikke å bekymre deg for kulden! Badet har også en innebygget ozonator som forbedrer både vannkvaliteten badet og hjelper kjemiske sanitizers å arbeide mer effektivt.

 

 

BALBOA system 

Holmtjønna er utstyrt med Balboa system som styrer det tekniske på badet.

Balboa Water Group tilbyr produkter i verdensklasse til spabad, med over tre tiår med nyskapende design. Baloba designer enkle, brukervennlige toppaneler som gir en eksepsjonell brukeropplevelse for alle. Deres viktigste utvikling gjennom årene har vært å drive oppfinnelse som muliggjør deres kunder lagsiktig suksess. Baloba leder kontinuerlig bransjen med nye teknologiske gjennombrudd. 

Om du ønsker mer informasjon om BALBOA kan du gå inn på nettsiden deres.

 

 

Alle våre bad leveres med fem års reklamasjonsrett.

VI LEVERER I HELE NORGE MOT TILLEGG!

 

Vinterklar lokk er inkludert med alle våre bad!

Er det noe du lurer på send oss epost post@ksstyle.no eller ring oss på tlfnummeret 90282952

Elektronikk og vannrensing
Kontrollsystem Balboa
Antall og type pumper Sirkulasjonspumpe og 2 stk jetpumper
Varmesystem 3 kW/220-240 VAC
Strømforsyning 220V/50Hz
Undervannsbelysning 5" LED
Lys på sideskjørt 4 stk
Filtertype PB Filter S
Her finner du viktig teknisk informasjon om våre spabad.
Badets vannkapasitet  1250 L
Antall liggeseter  2
Antall sitteplasser  3
Lengde 2200 cm
Bredde 2200 cm
Høyde 940 cm

PB Filter S

Filter med fine gjenger. Selve filter er 17cm lang. Enhet inkludert gjenger 20cm.
PBFILS

Premiumbad Hersjøen

Få ting er mer avslappende enn et godt bad etter en lang arbeidsdag eller fysisk aktivitet. Våre boblebad vil garantere deg en følelse av luksus hjemme hos deg selv!
PB-HS7803

Premiumbad Ullan

Få ting er mer avslappende enn et godt bad etter en lang arbeidsdag eller fysisk aktivitet. Våre boblebad vil garantere deg en følelse av luksus hjemme hos deg selv eller på hytta!
125149