Til toppen

Fritidsovn Omnia Bake på komfyren

Produktnummer: V41108
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Miniovn/boksovn Omnia - nå med stålring laget i stålkvalitet tilsvarende SS 2320 (rusttregt) som tillater bruk på glasskeramikkplate. Bak brød og lag ovnsmat direkte på gasskomfyren, spritkjøkkenet, elplaten eller glasskeramikkplaten. Perfekt for båten, campingvognen, bobilen, teltet eller hytta. Leveres med oppskriftsamling.

"Omnia ovnen er en meget smart erstatning for de som trenger en "bakerovn" men som ikke har mulighet eller plass til dette i bobilen."

Oppskrifter
Når man baker i omnia, kan man bruke sine favorittoppskrifter. Man tilpasser seg bare mengden, slik at det passer i omnia ovnen.  Det ligger også oppskrifter på Omnia sine hjemmesider som er spesielt tilpasset Omnia ovnen. Se: https://omniasweden.com/no/oppskrifter/

Virkemåte
Fritidsovnen Omnia får varmen fra komfyren. Det er en velprøvd design med tre elementer som både gir over- og undervarme. Bakeformen er en spesialdesignet rund “kakeform” med hull i midten. Den står på en skålformet underdel av rustfritt stål som også har hull i midten. Skålformen leder varmluften langs bakeformens underside og gir undervarme. Gjennom hullene i underdelen og i kakeformen strømmer varm luft opp, treffer lokket og gir overvarme. lokket har ventilasjonshull.