Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Fast finish voks

Produktnummer: 070382012618
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Meguiars ultimate fast finish, tilfører fargedybde før voksing, spesielt på mørke biler. Fjerner fine virvler og håndklee merker for speil lignende refleksjoner. Trygt å bruke på all blank maling, inkludert klarlakk. Kun for blank maling – ikke bruk på flat matt eller sateng finish. For best resultat, påfør i skyggen på en kjølig, ren overflate. Arbeid i små 2×2 seksjoner om gangen, og fjern produktet mens du går. Ikke la produktet tørke. For å fjerne oksidasjon, gjenstridige flekker, vannflekker og større flekker, bruk maguiars ultimate blanding først. 

For hånd: Påfør litt av produktet på en påføringssvamp. Påfør på en seksjon av gangen og ha et moderat trykk og sirkulære bevegelser. Tørk av med en meguiars supreme shine microfiber klut. Ta frem en ren del for siste finish.

Med poleringsmaskin: Påfør en liten del av produktettvers over overlaten på påfringssvampen. Plasser maskinen på overflaten, skru på medium styrke og jobb med seksjonene ved å bruke 4-5 overlappende bevegelser. Påfør igjen for å fjeren ytterligere vaskemerker. Tørk av med en meguiars supreme shine microfiber klut. Ta frem en ren del for siste finish. Ikke bruk dette på vinyl, plastikk, ikke malte overflater eller porøse overflater.